Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop
Producten

FOODGRADE VET UNIVERSEEL G0051 380GR

Per koker
Model:
4129242
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Voor vele toepassingen bruikbaar vet voor de voedingsmiddelenindustrie. Het witte lagervet is een hoogwaardig smeermiddel ontworpen voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie. Het vet is samengesteld uit een minerale basisolie met een aluminium-complex verdikker en is versterkt met Extreem Pressure (EP) additieven. Molykote G-0051FG is een juiste keus als het smeermiddel moet voldoen aan de eisen van de NSF H-1 of als het smeermiddel geen contaminatie mag geven met donkergekleurde deeltjes en een schoon uiterlijk van belang is.

Toepassingen

Voor vele toepassingen bruikbaar smeermiddel voor de smering van mechanische machinedelen bij productie in de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische installaties.

Kenmerken

Uitstekende smerende eigenschappen
Goede bestendigheid tegen water en het wegwassen door water
Hoge belasting capaciteit
Verdraagzaam met vele afdichtingsmaterialen en kunststoffen
Voldoet aan de eisen van de FDA reglementen volgens 21 CFR 178.3570 en is geregistreerd onder NSF klasse H-1, mag incidenteel in aanraking komen met voedingsmiddelen.

inhoud380 Gram
samenstellingminerale olie, aluminium-complex verdikker, ep/aw
temperatuurbereikvan -20 tot +150 Graden Celsius
kleurwit
onbewerkte penetratie310-340
vierkogeltest machine laskracht> 3150 Newton
basisolie viscositeit bij 40ºC70
druppelpunt232 Graden Celsius
NLGI klasse1
Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop