Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop
Producten

Helm reflex geel 340 gram

Per stuk
Merk:
Model:
48063
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reflex fp-wheel-vented-30mm.

Lichte (340gr) veiligheidshelm vervaardigd uit polyethyleen met mid klep (noch kort, noch normaal).
De kwaliteit & het comfort wordengewaarborgd dankzij het vernieuwde & vast gemonteerde 6-punts binnenwerk uit textiel met draaiknop (51-64cm), voorzien van een sterk absorberende zweetband, vervaardigd uit geborsteld nylon met een dikte 2mm.
De additionelenekbescherming zorgt niet alleen voor een verhoogde bescherming, maardraagt ook bij tot het esthetisch aspect van de helm alsook de visibiliteit.
Hier kan u opteren voor een zilveren, fluo geel of fluo oranje uitvoering.
Dankzij de innovatieve combisleuf (Europees 30mm + Engels Connect slot) wordt de mogelijkheid geboden om diverse gehoor- en gelaatsbescherming accessoires op te bouwen.
De helm wordt geleverd in een geventileerde versie, met ventplugs.
Dit maakt de helm geschikt voor gebruik tijdens zowel zomer als winter.
Kleuren helmschaal: wit, blauw, geel, rood, hi-viz geel, oranje, groen, grijs, zwart, hi-viz oranje IN COMBINATIE met een zilveren, hi-viz geel, hi-viz oranje nekbescherming.
Geschikt voor: algemene industriële toepassingen.
Conform: EN 397 en EN 50365.
Kleur
Geel
Kleur (basis)
Geel
Materiaal
Polyethyleen
Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop