Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop
Producten

ALTREX STEIGER MITOWER 4M, WERKH.6M C003002 ##ACTIE##

Per stuk
Merk:
Model:
4679586
Beschikbaarheid:
Op voorraad
MiTOWER
Door 1 persoon veilig op en af te bouwen
In 10 minuten naar 6 meter werkhoogte
Stabiel, sterk en robuust
Licht in gewicht, eenvoudig te vervoeren
Houten of lichtgewicht Fiber-Deck® platformen
Compacte trolley (120 x 75 x 158 cm)

Altrex MiTOWER 1 Persoons Snel-Bouw Rolsteiger
Met slechts één paar handen veilig naar grote hoogte. Je bouwt de MiTOWER snel op en af zonder hulp van anderen. Deze unieke rolsteiger zit vol innovaties, is compact en eenvoudig te vervoeren. Het betrouwbare antwoord op de wens van iedere gebruiker in elke branche.

Het slimme design dwingt je om de rolsteiger veilig op te bouwen. Stap voor stap naar hoogtes van 4, 5 en wel 6 meter. Dwarsliggers en een uniek ophangmechanisme in de platformen geven je maximale grip en maken het je extra makkelijk. Dubbele leuningschoren, een handig klauwsysteem en dubbelgeremde wielen maken de rolsteiger tot de meest stabiele in zijn soort.

Op werkhoogte in 10 minuten
De MiTOWER staat in no-time. Snel naar het hoogste niveau zonder de hulp van een collega.

Compact en eenvoudig transport
Van de steigermaterialen maak je snel een verrijdbare trolley. Past door elke standaard deur en in vele bedrijfswagens. Afmeting 120 x 75 x 158 cm (L x B x H).

Sterk en stabiel
Rondom gelaste en geknepen klauwschoorbuisverbindingen maken van de MiTOWER de meest sterke en stabiele rolsteiger in zijn soort.

Uniek ophangmechanisme
‘Extra handen’ om materialen op te hangen tijdens de op- en afbouw van de MiTOWER. In één snelle beweging in en uit te schuiven.

Arbo in orde
De enige steiger die je zonder hulp van een ander mag opbouwen. Op één slimme manier op te bouwen, daardoor ben je snel en veilig boven.
max. werkhoogte6000 mm
max. stahoogte4000 mm
materiaal platformHout
basisafmeting0,75 x 1,20 m
vloeroppervlakte2930 x 2490 mm
Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop