Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop
Producten

SMEERVET INTERFLON GREASE HD2

Per koker
Model:
61678
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Goed hechtend heavy duty smeervet met MicPol®. Geschikt voor extreme hoge druk toepassingen, stoffige en natte omgevingen en verhoogde temperaturen. Zeer goed inzetbaar als oplosmiddelvrij anticorrosiemiddel. De geheel vernieuwde innovatieve Interflon Technologie maakt het mogelijk een vet aan te bieden met unieke en ongeëvenaarde prestaties.

Krachtpatser onder de vetten
Een smeervet inzetbaar voor nagenoeg alle toepassingen. Zeer geschikt voor o.a. lagers, pen in busverbindingen, kabels, kettingen, open transmissies, tandstangen, spindels en vele andere toepassingen waar hoge druk, (zout) water, stof, vocht en temperaturen factoren zijn die een optimale werking van machines complex maken. Het vet scheidt onder druk geen olie af. Hierdoor is het zeer geschikt voor gebruik in automatische smeersystemen en stoffige omgevingen. Interflon Grease HD2 presteert beter dan elk ander High Performance vet en is compatibel met Li, Ca- en Li/Ca smeervetten.

toepassingsgebieden
Machines in de GWW sector als graafmachines, asfalteermachines, asfaltmengers, landbouw, bruggen, sluizen, scheepvaart & visserij, offshore, dredging, staalindustrie, papierindustrie, bouw, transportsector en vele andere toepassingen.

Eigenschappen en voordelen

Waterbestendig
Corrosiewerend
Uitstekende smeereigenschappen
Hoge druk bestendigheid
Noodloopeigenschappen
Uitstekende aanhechting
Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop