Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop
Producten

VEILIGHEIDSANKER FH II 12/M6 I A4

Per doos à 25 stuk
Merk:
Model:
5019214
Beschikbaarheid:
Niet in voorraad

Zelfde product, andere variant

Het fischer Veiligheidsanker FH II-I is een inslaganker met binnendraad van roestvast staal. Het anker wordt in de tijdbesparende voorsteekmontage geplaatst. Bij de montage met een ringsleutel wordt de conus in de spreidhuls getrokken en spant deze tegen de wand van het boorgat. Tegelijkertijd trekt het anker door de vervorming van de zwarte kunststof ring samen. Daarmee zit de ankerhuls volgens voorschrift onder de rand van het boorgat. Het fischer Veiligheidsanker FH II-I is ideaal voor de bevestiging van stadionzitplaatsen, hekwerken en trappen buitenshuis.

Top features:
Het allerhoogste montagecomfort door snelle spreiding.
Visuele plaatsingscontrole voor bevestiging conform de goedkeuring.
Grote mate van flexibiliteit. De gebruikelijke metrische bouten en draadstangen kunnen worden gebruikt.
Van roestvast staal voor bevestigingen buitenshuis.

Voordelen:

De internationale goedkeuringen garanderen maximale veiligheid en de beste prestaties. De Europese technische beoordeling dekt zelfs het gebruik in aardbevingsgebieden (seismische C1 en C2).
Het interne schroefdraadanker maakt het mogelijk de bevestiging te verwijderen en het bevestigingspunt kan opnieuw worden gebruikt.
Het ontwerp tussen de bout en de ankerhuls zorgt voor een hoog opneembare afschuifkracht. Er zijn dus minder bevestigingspunten nodig..
De geoptimaliseerde geometrie reduceert de energie die nodig is voor de montage.
De goedkeuring omvat ook het gebruik van holle boren.

Geschikt voor:

Beton C20/25 tot C50/60, gescheurd en ongescheurd
Beton C12/15
Natuursteen met hoge dichtheid

Toepassingsgebieden:

De FH II-I is geschikt voor doorsteekmontage.
Wanneer er een zeskantsleutel wordt gebruikt voor de installatie, begint de bout met inwendige schroefdraad te draaien. Hierdoor wordt de conus in de spreidingsklem getrokken, waardoor deze tegen de boorgatwand wordt geklemd. Tegelijkertijd wordt het anker vastgedraaid door druk van de zwarte kunststof ring. Er wordt een U-opening gemaalt in het betonoppervlak (zie afbeelding 4).
Het anker wordt ingesteld conform de goedkeuring, wanneer de U-opening 3-5 mm bedraagt. Daarnaast kan een installatiekoppel van Tinst worden toegepast.


Goed-keuringrelevant
Boordiameter12 mm
Min. boorgatdiepte bij voorsteekmontage85 mm
Pluglengte77,5 mm
DraadM 6
Min. inschroefdiepte11 + U mm
Max. inschroefdiepte25 mm
Max. nuttige lengte3 - 5 mm
Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop