Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop
Producten

BLAASBALG AB-K E

Per blister
Merk:
Model:
5019344
Beschikbaarheid:
Niet in voorraad
De fischer blaasbalg ABG is een handmatig te bedienen blaasbalg om het boorgat vakkundig te kunnen schoonmaken. De grondige verwijdering van boorstof uit het boorgat maakt het mogelijk dat de bevestigingswaarden optimaal worden benut. De hoge blaasdruk verwijdert op betrouwbare wijze al het boorstof uit het boorgat. De dop op het boorgat voert tijdens het uitblazen het boorstof zijdelings uit het boorgat en vermindert daarmee de stofbelasting voor de gebruiker.

Technische gegevens
Verpakkingseenheid - Stuks

Voordelen
- ABG is een handmatige blaasbalg voor het schoonmaken van boorgaten.
- Op grond van de hoge blaasdruk wordt het boorstof op een betrouwbare manier uit boorgat verwijderd.
- De dop op het boorgat voert het boorstof zijdelings uit het boorgat en vermindert daarmee de stofbelasting voor de gebruiker.
- Een pakkingring voorkomt dat het boorstof in de cilinder binnendringt. Dit zorgt voor een probleemloze werking en verlengt de levensduur van de ABG.
- De buis kan op de blaasbalg worden bevestigd. Daarmee kan de ABG plaatsbesparend opgeborgen en getransporteerd worden.

Functie
- Het buisje van de blaasbalg wordt in het boorgat gestoken.
- Door te pompen wordt het boorstof uit boorgat verwijderd.

Bouwmaterialen
- Kan worden gebruikt voor boorgatreiniging in alle volle en geperforeerde ondergronden
Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop