Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop
Producten

HOLLEWANDPLUG DUOTEC 10 S PH

Per doos à 25 stuk
Merk:
Model:
6070101
Beschikbaarheid:
Niet in voorraad
Der nylon tuimelplug fischer DUOTEC voor hoge trek- en dwarskrachten door 2 componenten. Gemakkelijke montage met een geringe boorgatdiameter van 10 mm en kort tuimelelement ook in nauwe en geïsoleerde holle ruimten. Gemakkelijk voormontage, de plug valt ook zonder schroef niet in het boorgat. Hoeft niet worden ingesneden waardoor de gipsplaat verzwakt zou kunnen worden. Het tuimelelement gaat achter de plaat automatisch open waardoor het draagvermogen wordt ontplooid. Door de flexibele schroefbevestiging van roestvast staal kan de tuimelplug met hout- of spaanplaatschroeven of metrische haak- en draadstangen met contramoer worden gebruikt. Wanneer het gat in massieve bouwmaterialen is geboord werkt de plug als een spreidplug. De meegeleverde schroef met Panhead is perfect op de fischer Tuimelplug fischer DUOTEC afgestemd. Dat garandeert een perfecte bevestiging.

Top features:
Een combinatie van twee materiaalcomponenten voor meer vermogen.
Met passende schroef met bolkopschroef.
De flenshuls versterkt het boorgat en maakt duidelijk hogere dwarskrachten mogelijk.
De gebogen handgreep maakt het opsporen van hindernissen mogelijk voordat met de montage wordt begonnen.

Voordelen:

Door de flexibele schroefbevestiging is het gebruik van schroeven en haken met verschillende draadvormen mogelijk.
Het glasvezelversterkte kunststof en inlegelement met metalen skelet (fischer DUOTEC 12) zorgen voor de opname van hoge trek- en dwarskrachten in alle soorten plaatmateriaal.
De zachte, grijze nylon contactzijde verdeelt de belasting over het hele plaatoppervlak en minimaliseert daardoor een eventuele verzwakking van het dragende bouwmateriaal.
Gangbare boorgatdiameters en een kort tuimelelement zorgen voor een gemakkelijke montage, ook in kleine of geïsoleerde holle ruimten.
De witte flenshuls met vergrendelfunctie zorgt voor een snelle en veilige montage van de plug in het boorgat.
Met schaalverdeling op de band (fischer DUOTEC 12) voor het bepalen van de vereiste schroeflengte (schaalwaarde + 20 mm).

Geschikt voor:

Gipsplaat
Gipsvezelplaat
Houten platen (bijv. OSB, spaanplaat, MDF, etc.)
Staalplaat
Kunststof platen
Holle bouwsteen van beton
Volle materialen als beton en hout

Toepassingsgebieden:

De fischer DUOTEC is geschikt voor de voorsteekmontage.
Gemakkelijke montage met behulp van gangbare 10 of 12 mm boren.
Door het korte tuimelelement geschikt voor nauwe, ook met minerale wol geïsoleerde holle ruimten. Er moet rekening worden gehouden met de lengte van het tuimelelement!
In massieve bouwmaterialen zoals bijv. beton of hout werkt de plug als een spreidplug. Let op, werkt niet met metrische schroeven!
De flexibele schroefopname maakt het gebruik van hout-, spaanplaat en metrische schroeven en haken mogelijk.


Boorgatdiameter10 mm
Min. plaatdikte12 mm
Max. plaatdikte55 mm
Min. diepte van de holle ruimte40 mm
Schroefdiameter5,0 mm
Schroeflengte70 mm
Min. boorgatdiepte65 mm
Min. schroeflengte70 mm
Het portaal weergeeft standaard de brutoprijzen. Log in om uw persoonlijke prijzen te zien. Nog geen account? Neem dan contact op met onze verkoop